Styrelsenytt

Information och nyheter från klubbstyrelsen till alla medlemmar! Listan över ledamöter i Nordens Ljus klubbstyrelse hittar du här.

Senaste nytt

Igår var det bokrelease för konstnären Martin Heaps Kaninboken. Martin, är vår medlem och bl  a tecknare på Dagens Nyheter Namn- och Nytt-sida. Många kom till denna release. Det serverades morötter, oliver, cider och vin. Inga informerade om Ljuset i hopp om att få nya medlemmar.

I baren arbetade Gunilla och Håkan med kaninstuk till stor förnöjelse. Se nedanstående bilder – tagna av Inga.

            

I lördags var det lyxloppis.

Ett ljus i novembermörkret. Emma Hamberg och Anette Rosvall  arrangerade ”loppisen”. Det fanns mycket vackra kläder, härligt porslin dukar och mycket annat.  Det var många som kom, handlade, tog en öl i baren och trivdes.

Vinster i årets stora jullotteri för medlemmar.

Lotter kostar 50 kr st. Helt häfte, 10 st, kostar under november endast 300 kr!
Väntar ni till december kommer ett häfte att kosta 450 kr.

Dragning vid julfesten den 14 december

Öppna Pdf-filen och ta del av jullotteriets alster.

Jullotteriet 2018

Bildspelet nedan visar också bilderna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

HARÖ KROG 

Pråmen av Björn Lindroth.

Idag Måndagen den 29 oktober öppnar Harö krog åter för lunch. Öppet 11:00 – 15 00. Välkomna!!

Krogen kommer, som tidigare meddelats,  att drivas av Lennart Pettersson och Xi Zhen. De äger Lact Restaurang AB och har arbetat i branschen i många år, de senast tre åren har de varit krögare på restaurang Glada Stinsen.

 

I avvaktan på att våra nya krögare startar sin verksamhet kan du som medlem boka Aktersalongen genom att vända dig till klubbordföranden Inga – e-postadress hilda.berg@telia.com

Pråmen av Björn Lindroth.

 

Medlemsavgifter:

Från 1 januari 2017 tillämpas enhetliga medlemsavgifter på 1 100 kronor.  500 kronor för overseas medlem.  Avgiften kan betalas in till vår kassör Mille Nylander på postgiro PG 488 43 09-8.

Igår var det Nordens Ljus Klubbens årsmöte.  Ett 30-tal personer kom till mötet. Årsmötesförhandlingarna avlöpte enligt planen med Håkan Larsson som ordförande och Britta Bergqvist som sekreterare. Årets hedersmedlem, John Eyre presenterades och årets ”hjälpare” Björne Nylander tackades för det jobb han lägger ner för att hålla båten i trim, inte minst föregående vecka då vattnet frös. Efter mötet informerade ordföranden om läget för båten idag.

Efter mötet bjöds på buffé, tillagad av Bo. Den smakade bra.

Ni kan fortfarande öppna Pdf-filerna för att se agendan för mötet, styrelsens verksamhetsberättelse,  ekonomisk redovisning och valberedningens förslag.

Protokoll årsmöte 2018

Nedan några bilder från årsmötet tagna av Lars-Gunnar Larsa Johansson.