Styrelsenytt

Information och nyheter från klubbstyrelsen till alla medlemmar! Listan över ledamöter i Nordens Ljus klubbstyrelse hittar du här.

Senaste nytt

Harö Krog är öppen alla dagar för lunch mellan klockan 11 – 15. Gå in på nedanstående länk för att se menyer. övriga öppettider m m.

Harö krog och Bar

 

Vinster i årets stora jullotteri för medlemmar.

Lotter kostar 50 kr st. Helt häfte, 10 st, kostar under november endast 300 kr!
Väntar ni till december kommer ett häfte att kosta 450 kr.

Dragning vid julfesten den 14 december

Öppna Pdf-filen och ta del av jullotteriets alster.

Jullotteriet 2018

Bildspelet nedan visar också bilderna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

HARÖ KROG 

Pråmen av Björn Lindroth.

Idag Måndagen den 29 oktober öppnar Harö krog åter för lunch. Öppet 11:00 – 15 00. Välkomna!!

Krogen kommer, som tidigare meddelats,  att drivas av Lennart Pettersson och Xi Zhen. De äger Lact Restaurang AB och har arbetat i branschen i många år, de senast tre åren har de varit krögare på restaurang Glada Stinsen.

 

I avvaktan på att våra nya krögare startar sin verksamhet kan du som medlem boka Aktersalongen genom att vända dig till klubbordföranden Inga – e-postadress hilda.berg@telia.com

Pråmen av Björn Lindroth.

 

Medlemsavgifter:

Från 1 januari 2017 tillämpas enhetliga medlemsavgifter på 1 100 kronor.  500 kronor för overseas medlem.  Avgiften kan betalas in till vår kassör Mille Nylander på postgiro PG 488 43 09-8.

Igår var det Nordens Ljus Klubbens årsmöte.  Ett 30-tal personer kom till mötet. Årsmötesförhandlingarna avlöpte enligt planen med Håkan Larsson som ordförande och Britta Bergqvist som sekreterare. Årets hedersmedlem, John Eyre presenterades och årets ”hjälpare” Björne Nylander tackades för det jobb han lägger ner för att hålla båten i trim, inte minst föregående vecka då vattnet frös. Efter mötet informerade ordföranden om läget för båten idag.

Efter mötet bjöds på buffé, tillagad av Bo. Den smakade bra.

Ni kan fortfarande öppna Pdf-filerna för att se agendan för mötet, styrelsens verksamhetsberättelse,  ekonomisk redovisning och valberedningens förslag.

Protokoll årsmöte 2018

Nedan några bilder från årsmötet tagna av Lars-Gunnar Larsa Johansson.

Ännu en fantastisk säsong kan vi lägga till våra handlingar. Det är ju tack vare alla er som kommer troget på alla olika evenemang! Det är så roligt att vi fått flera nya medlemmar under hösten. Det är ju styrkan i vår klubb – vi ska vara många engagerade medlemmar!

Läs mer i Pdf-filen

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! ÖNSKAR STYRELSEN

 

Igår hörsammade ett  40-tal medlemmar kallelsen till årsmötet. Till ordförande och sekreterare för mötet utsågs Åsa Ekman och Håkan Larsson. Mötet förlöpte planenligt.  Valberedningens förslag till omval av Kerstin Heikenfelt, Tomas Richter, Britt Lindroth och Brita Bergqvist liksom nyval av Nils Åkerman godkändes. Ordförande och kassör var valda till 2018.

Mötet fastställde styrelsens förslag till enhetliga medlemsavgifter på 1 100 kronor. Efter mötet fick vi information av Kerstin om vårens spännande aktiviteter.

Inga informerade om att Gunilla Odensjö Larsson utsetts till hedersmedlem av styrelsen. Håkan Pramsten, som lämnar styrelsen, tackades för sitt arbete i styrelsen.

Efter mötet serverades buffé i matsalen.

Nedanstående bilder har tagits av Larsa

Verksamhetsberättelse

Ekonomisk redovisning