Oktoberutställning 2017

Vi visar verk av våra egna konstnärsmedlemmar i både Galleri och Aktersalong. Det blir en spännande ”vernissage” där vi kommer att få höra lite mer om våra egna konstverk – och i slutet av månaden kommer vi att ha en konstauktion på dessa!

  • Visning av verken i konstauktionen den 25 oktober
  • Försäljning av blad till mycket humana priser
  • Utlottning av några verk
Vi får också besök av  Anders Engman,  konstnär författare-konstkritiker.
Han har skrivit boken “Skulpturernas Stad”, en konstbok om Stockholms statyer och skulpturer. Han håller uppskattade bildföredrag bl.a om : Hur växer den kvinnliga konsten fram? Varför målar impressionisterna egentligen fläckar ? Och varför målade Picasso egentligen sönderhackade kvinnor? Det är frågor som Anders Engman bl.a försöker besvara under föredragen.
Stockholm-upptäck “skulpturernas stad”. Det finns ca 3000 skulpturer och statyer i Stockholm, från gamla monument till spännande nya experiment. Alla går att nås till fots.