Torsdagen den 21 september 2017 – Per Anders Fogelström

Berit Dahlström – vår egen kännare av Per Anders Fogelström – höll ett fascinerande och spännande föredrag om PAF (som han kallade sig). Hon hade själv upptäckt honom redan som 10-åring då hon fått Mina drömmars stad i julklapp. Sen var hon fast. Hon berättade inkännande och varmt om författaren, stockholmsskildraren och ungdomsledaren Per Anders Fogelström. Hans liv präglades av att fadern försvann till Amerika när han var liten och drömmen om att fadern skulle komma tillbaka lämnade honom aldrig.

Berit gick igenom hans digra författarskap och diskuterade allmänt om recensenternas omdömen om hans böcker och filmer – som sällan överensstämde med läsarnas! Hans böcker är utgivna i 2,9 miljoner exemplar – bara i Sverige!
På onsdag, 27/9, leder Berit en vandring för oss i Nordens Ljus. Då får vi möjlighet att ställa frågor och få än mer information om den populäre författaren. Vi ses kl 15 vid Tjärhovsplan! Se mer info i kalendern www.nordensljus.se/kalender.
Kerstin klubbmästare
 Nedan några bilder  – tagna av Inga

Detta bildspel kräver JavaScript.