Två utställare i april 2014 (Vernissage 29 mars)

Rachelle-Puryear visar grafik och foton i Galleriet 29.3 – 23.4 under temat ”Tecken”

Ögat ser och tolkar genom minnets bibliotek. Mitt öga har en benägenhet att hitta tecken i naturen, i landskapet och i staden där jag vandrar. Utställningen visar ett utsnitt av mina tolkningar.

Tapestry-pigment
Tapestry-pigment

R. Puryear MERITLISTA 03-14

Julita Nowosad ställer ut i Aktersalongen 29.3 – 23.4

Le spectacle magnifique. Etsningar

Julita Nowosad föddes i Duszniki-Zdrój 1988 som ligger i sydvästra Polen på gränsen till Tjeckien. Förra året, 2013. avslutade hon sin Mastersutbildning i grafik och design på Konstakademin i Wroclaw, Polen. Under 2011 studerade hon ett år i Dundee, Skottland som utbytesstudent. Hon har redan deltagit i ett antal utställningar i Polen och i Skottland. I Sverige deltog hon i en oförglömlig internationell workshop på Grafikens Hus med legendaren Outi Heiskanen och Janne Laine 2012. I Aktersalongen visar hon ett urval av de examensarbeten som hon gjorde inför sin Mastersexamen för mindre än ett år sedan.

Mikael Kilhman

Bilder: Irresistible Houdini, etsning, Three Acrobats, etsning, Two Acrobats