Nostalgikväll torsdagen 17 mars 2016

Denna nostalgikväll med Lasse Zackrisson, Julian Stålbrand och Britt Damberg ville applåderna knappt ta slut. Galleriet fullsatt!  En mycket engagerad publik visade sin uppskattning till kvällens estradörer!

Lasse berättade hur han inspirerats till filmen ”När molnen skingrats – en film om Ulla Billquist” trots föga stöd från film- och musikbranschen. Desto   roligare är det nu att notera alla positiva reaktioner  från TV  Och press! Jag rekommenderar alla att gå och se den! Vi fick vidare höra hur hans vänskap  med Alice Babs spirade redan då han som 15-åring fick i uppdrag att katalogisera hennes produktion. Musikaliska inslag blandades med spännande minnen och möten.

Efter en kortare bensträckare genomförde Julian en helt lysande show kring Gunnar Wiklunds liv och musikaliska leverne. Med stöd av Gunnars gitarr  och en telefon.

Kvällen avslutades med att Julian och Britt sjöng om att ”mamma älskar pappa och pappa älskar mamma” en sång  som Britt sjungit in på skiva med Gunnar Wiklund.

Gissa om det uppskattades av publiken! Det var helt enkelt en magisk avslutning på sista torsdagskvällen på vårt nuvarande läge!

Anders stolt klubbmästare för kvällen.

Foto: Lars-Gunnar Larsa Johansson