Torsdagen den 17 mars 2016

Nostalgikväll med Lasse Zackrisson, Julian Stålbrandt och Britt Damberg.

Lasse

Alice Babs producent Lasse Zackrisson berättar och spelar unika musikinspelningar från hennes karriär.

Alice Babs

Lasse kommer också att berätta om Ulla Billquist,

image001

som är aktuell i en filmdokumentär som han gjort om henne, och som visas på bio nu. Förutom dessa kvinnliga sångstjärnor kommer det säkert att dyka upp fler sångfåglar från CD-boxen ”Så började det” där de flesta av 1900-talets legendarerer finns representerade. Boxen finns att inhandla till specialpris under kväll.

Denna kväll får vi också lyssna till Julian Stålbrandt/Olin när han tolkar Gunnar Wiklund. Julian kommer att sjunga Gunnars gamla hits t ex Nu tändas åter ljusen i min lilla stad.Gunnar Wiklund är Julians idol, han har forskat en del om Gunnar, han ville veta mer om sångaren som haft 37 låter på svensktoppen. Han har också Gunnars gitarr när han framträder.

14055379_114587887326

Anders ansvarar.

Soppa från klockan 18 00. VÄLKOMNA!!