Musikkväll tisdagen den 22 september 2015

I tisdags hade vi nöjet att lyssna till Ulf Österlings sextett från Uppsala med sångaren Rolf Eidem. I Galleri och Bar trängdes ett 50-tal personer, medlemmar och gäster, för att få lyssna till den härliga musiken. Repertoaren var hämtad ur the Great American Songbook plus några original av kapellmästaren själv, som också har gjort samtliga arrangemang.

Spelade gjorde Arne Andersson trumpet/kornett/flygelhorn, Göran Larsén saxofoner, Stig Gröning saxofoner, Ulf Österling piano, Jan Algander bas, Lasse Edler trummor och Rolf Eidem sång och konferencier.

Applåderna var många och långa denna jazzafton, ”en nostalgitripp till jazzens guldålder”.

VÄLKOMNA ÅTER!!

Kvällens klubbmästare var Tomas Richter. I baren jobbade Kerstin och Håkan.

Bilderna har tagits av vår fotograf Lars Gunnar Larsa Johansson.

En kommentar till “Musikkväll tisdagen den 22 september 2015”

Kommentarer är stängda.