Konstnärsbesök hos Lenny Clarhäll den 23 september 2015

Onsdagen den 23 september, gjorde vi, 13 personer, besök hos konstnären Lenny Clarhäll i hans vackra hem i Hölö utanför Södertälje. Lenny inledde med att berätta om sitt konstnärsskap bl a om de skulpturer han ställt ut på en rad platser i Sverige, bl a utanför Göteborgsoperan, vid Astra Zenicas huvudkontor i Södertälje och i Lunde, ett minnesmärke över Ådalskravallerna.

Sedan vandrade vi runt i Trädgården, som närmast kan beskrivas som en engelsk cottage garden, med prunkande små rum av olika karaktär. Här frodades rosor och pioner tillsammans med perenner av alla de slag och många ”exotiska” träd.

Vi besökte också hans ateljéer med alla skulpturer och tavlor.

En fantastisk dag. Tack Lenny!

För arrangemanget svarade Brita Bergqvist.

Kolla bildspelet nedan. Bilderna har tagits av vår fotograf Lars Gunnar Larsa Johansson.