Klubbkväll med mys och underhållning

Torsdagen den maj 4 kl. 17:30

Vi börjar med något gott att dricka och minglar i baren. Sen äter vi rostbiff, charkuterier och en god potatissallad  och umgås  i glada vänners lag innan det blir dags att ta plats för att lyssna på kvällens gäst  bästsäljande författaren Catharina Ingelman-Sundberg (kl.18.30). Hon berättar om sina böcker om pensionärsligan och Catharina har också med en trave böcker till försäljning och signering. Ingen gästavgift denna kväll, så ta med en vän som du tror kanske vill bli medlem. Kvällens värd är Pia Holm-Johansson, anmälan till henne på e-mail pia.nordensljus@gmail.com eller telefon 070-302 68 05. Obs: föranmälan obligatorisk på grund av regelverket kring alkoholtillståndet. Obs! endast för medlemmar och medföljande gäst.