En världsartist på Ljuset

Hayati Kafe överträffade alla högt ställda förväntningar när han tillsammans med  pianisten Carl Orrje och basisten Patrik Boman intog scenen i torsdags kväll. Hayati tog oss med på en resa till många av de länder som betytt något för honom  under en lång karriär, som började i Turkiet och som inte inte på långa när är slut än. Vi fick lyssna på en bred repertoar med välkända nummer som Fly me to the moon och så förstås megahiten ”Sån´t”, liksom några vackra Cornelis-ballader.  Men också oväntade nummer bland annat på latino, ett minoritetsspråk som talas bland annat i Turkiet. Många skämt och klacksparkar bidrog till den höga stämningen och publiken var inte sen att sjunga med när entertainern Hayati bjöd in till allsång.

Musikvideo:

Detta bildspel kräver JavaScript.