Vacker höstdag på Långholmen

Solen sken och höstfärgerna var underbara när vi, 19 Nordens Ljusare, besökte Långholmen den 14 september.  Vi började hos Mats Qvarfort som engagerat och kunnigt berättade om hur han handtrycker tapeter och visade tapeter från alla tidsperioder från 1700-talet och framåt. Han fick svara på många frågor från intresserade åhörare och vi hade kunnat stanna mycket längre i den trevliga miljön.

Sedan gjorde vi en kort promenad till Stora Henriksvik,där Christina Trapp ordnat med kaffe/te och en god lunchsmörgås som vi njöt av i trädgården. Därefter följde en rundtur med information i den av henne anlagda 1700-tals trädgården.

En minnesvärd dag i en av Stockholms fantastiska oaser!

Brita

Bilderna har tagits av Lars Gunnar Larsa Johansson

En kommentar till “Vacker höstdag på Långholmen”

Kommentarer är stängda.