Berättardags, torsdagssoppa och historieberättande

var det den 14 november. Uppslutningen var väl inte överväldigande men gav möjlighet åt deltagarna att njuta av den förtätade miljön i baren.

Några dockor sågs inte heller till. En del historier var dock så osannolika att vi kan bekräfta att verkligheten ibland över träffar sagan. Berättarglädjen var det inget fel på trots att ämnet ibland var i grunden tragiskt t.ex. om begravningar.

När uppmuntringspriset, den sedvanliga skumpaflaskan, delats ut till Britt Ru för hennes initiativ att inleda berättandet var det således svårt att få stopp på deltagarna. Det illustreras väl av den bifogade bilden.

Dessutom bör tilläggas att det var synd på den mycket välsmakande soppan att så få fick njuta av den. Förhoppningsvis kunde det som blev över sparas för att senare avnjutas av barbesökare tycker

Klubbmästaren

Berättardags.jpg