Sista tisdan i april

sista24apr2

 

Sista tisdan i april hade Leo Lindberg tagit in några nya musiker i husbandet. Christian Lind spelade således bas och Bosse Söderberg trummor. De fick efter en timme förstärkning av en saxofonist. Vår nya medlem Pelle Andersson hade den här gången med sig en tenorsax, som han hanterade lika bra som sopransaxen för en månad sedan. Rolf Arntsen förstärkte med dragspel samt avlöste en stund även vid pianot. Då hoppade Leo in vid trummorna och Ove Gustavsson med basen.

Slutligen dök även den för oss välbekanta saxofonisten Kari Sjöstrand upp och deltog i musicerandet.

 

Det blev alltså ett riktigt Jam som den ovanligt vältaliga publiken fick avnjuta.

 

Totalt hade vi i baren besök av drygt 35 personer rapporterar den mycket nöjde klubbmästaren

 

Ulf du Rietz

 

  sista24apr2  sista24apr3

 

 sista 24apr4