”Folkligt, festligt . . . . .

alt

men inte fullsatt” var det på senaste månadsfesten.

Redan att studera den kommande månadens konstverk gjorde en glad. Att träffa konstnärerna Karin Petri Wennström och hennes make Berndt Wennström försämrade inte intrycket. Jag hoppas att många av medlemmarna, som inte kunde vara med, kommer ner och njuter under månaden och då kanske även får en stunds trevlig samvaro i baren.

 

Vad de då missar är dock den behagliga dansmusiken, som vi som var där fick uppleva. Inte minst vi som dansade kan intyga att musikerna gjorde bra ifrån sig. En extra knorr gav det att Rolf Ekelund liksom hans dixie- och swingmusiker var vänner till de aktuella konstnärerna.alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Persson, Rolf Ekelund, Göran Lind, Pelle Larsson

 

Eftersom även menyn var klart njutbar var det med andra ord en fulländad afton!

 

Ulf du Rietz