Sista Tisda’n 29 augusti kl. 19.00

 Jazzkväll på Nordens Ljus med Jonas Kullhammar.

Husbandet leds som vanligt av Leo Lindberg piano (som under sommaren spelat på Skansens jazzkvällar ). Med sig har han Kenji Rabson på bas och Moussa Fadera på trummor. En trio som ofta spelat ihop och är kända för en högklassig jazz.

Kvällen gästmusiker är Jonas Kullhammar på tenorsaxofon, en supermusiker och kompositör  inom svensk jazzmusik. Sedan 1994 har Kullhammar medverkat på över 200 skivinspelningar och har fått många utmärkelser och priser, bland annat grammisnomineringarjazzkatter, norskt Spellmannpris och Django d’or.

Baren är öppen och serverar både dryck och lite matigare tilltugg. Föranmälan till Inga, mejladress hilda.berg@telia.com eller telefon 070-572 38 28 , både för medlemmar och medföljande gäster, som betalar 100 kronor.

Välkomna!