Anna Hedenmo i Samtal på Ljuset

Torsdag 7 september kl. 19.00 

Anna Hedenmo, välkänd Svt-journalist och en av Sveriges skickligaste intervjuare, bland annat i serien ”Min sanning”. Nu har hon skrivit den skakande biografin ”Solitär” om journalisten och författaren Annette Kullenberg. Annette, alltid i rampljuset, alltid dramatisk, alltid genialisk i sitt skrivande. Men också gränslös och excentrisk. Så vem var hon egentligen? I kväll är det Annas tur att själv bli intervjuad av Marianne Hühne von Seth om sitt arbete med boken om Annette Kullenberg. Efter samtalet går det att köpa ”Solitär” och få den signerad. Kvällen till ära serveras middag i restaurangen, ankomst mellan kl 17 och 17.30. Meny:
Coq au vin med svamp och lök samt potatismos
Kaffe/te och minidessert cocosmousse med mango
Kuvertpris: 295 kronor  Vin, öl och övriga drycker till klubbpriser.
Absolut sista anmälningsdag till middag och program måndag 4 september kl. 09.00

Därefter tar cateringfirman inte emot ändringar . Så skynda skynda. Det går bra att ta med en gäst, som utöver kuvertpriset betalar 100 kr i gästavgift.
Baren är öppen hela kvällen både för ätande och icke ätande publik. Men föranmälan obligatoriskt också till programmet. Mejl till marianne@huhne.se eller telefon 070-7492810 . Glöm inte ange eventuella allergier.

OBS! Endast för medlemmar och medföljande gäst.