Rysslandskorren Bert Sundström i Samtal på Ljuset

Torsdag 30 mars kl. 19.00 ÄNDRING

 

Stefan Åsberg har hastigt skickats till USA och paniken var inte långt borta. Men en minst sagt värdig ersättare fanns inte långt borta. Ken Olofsson hittade honom i TV-huset i morse, nyss hemkommen från Moskva efter närmare 20 år i Moskva.  Bert Sundberg kan Ryssland som få och ikväll får vi höra en spännande berättelse om Ryssland av i dag,  ett Ryssland som riktar sitt intresse mot Sverige. Hur rädda ska vi vara? Om detta och mycket annat  berättar Bert för Ken i ännu ett levande Samtal på Ljuset. Och hur är det är att som svensk journalist rapportera från Putins Ryssland i ett land där demokratin är mycket långt borta? Hur ser vardagen ut i ett land som Väst vänt ryggen åt och där kriget präglar allt, ett land där föräldrar till frispråkiga barn kan hamna i fängelse?
Anmälningarna till Stefan Åsberg har flyttats över till det nya programmet. Du behöver inte göra något, det är bara att komma. Men vill någon lämna återbud, gör det OMGÅENDE så får någon annan chansen. Kvällen är fullbokad och det finns en liten förhoppningsfull kö som gärna tar din plats. Obs: det är nu för sent att boka plats i restaurangen. Ev. återbud till Klubbmästare Marianne, marianne.huhne@outlook.com eller 070-749 28 10 som också tar emot intresseanmälningar för en plats vid eventuella återbud.

Obs! Endast för medlemmar och medföljande gäster.