Räddningsbåten Olle Rosell

Olle Rosell var en genuin skärgårdsälskare. Han älskade havet med allt vad det innebar. Under många år drev han Harö krog, Nordens ljus. När Olle hastigt gick bort sommaren 2017 växte idén fram: låt oss samla till en räddningsbåt! Med tanke på hur många vänner Olle hade, borde det inte vara omöjligt.

Så här gör du
Du anmäler först ditt månadsgivande på www.sjoraddning.se/bli-manadsgivare och sedan mailar du till ollerosellsfond@stahlenius.se och talar om detta.

Du kan även skänka en gåva direkt till fonden. Varje krona är viktig. Kom ihåg att märka inbetalningen med Olle Rosells Fond så att pengarna kommer rätt. Du kan skänka via bankgiro 900-5000,  plusgiro 900500-0 eller swish 9005000. Tänk på att ALLA GÅVOR MÅSTE MÄRKAS MED ”OLLE ROSELL”.

Mer finns att läsa här: Sjöräddningssällskapets insamling till en ny räddningsbåt.