Jullotteriet med julbuffé den 16 december 2017

Vi samlades kring glöggen igår på vår kära pråm. Ett 40-tal hugade mat- och lotterifantaster.
Fina tavlor satt på väggarna i matsalen och vi gick och valde ut våra tänkta vinster innan vi angrep den mycket goda och rikliga julbuffén! Där fanns allt den julbordsintresserade kunde önska sig – 4 sillar, paté, gravad lax och rökt sik, skinka, prinskorv och goda köttbullar. T o m en Janssons frestelse – som var fantastiskt god med riktigt sting i.
Dragningen i konstlotteriet blev en riktigt nagelbitare. Det visade sig att tre personer, Mille Nylander, Anders Holm och Barbro Flodström kammade hem tre tavlor var! Grattis till de fina vinsterna!  Vinnare
En mycket trevlig och alltigenom lyckad kväll!
God Jul och Gott Nytt År till er alla!
Kerstin

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fotograf Lars-Gunnar Larsa Johansson