Torsdagen den 5 oktober 2017

Denna kväll började med information till nya medlemmar. Ordf Inga Berg redogjorde för bakgrunden till ”pråmen”, verksamheten, organisationen m m. Anders Holm, kvällens klubbmästare, redovisade höstens aktiviteter.

Därefter fick vi lyssna till Peter Ander när han kåserade om Bix Biederbecke – Young man with at horn – en välkänd amerikansk jazzkornettist och kompositör. Ett 30-tal personer lyssnade till det intressanta kåseriet som blandades med musik bl a ”Singin  the Blues från 1927 som allmänt anses vara den första jazzballaden någonsin.

I baren servade Bo Janzon och Terje Reistad soppa, en ”hemmagjord” indisk vegetarisk soppa ”Mulligatawny”, den smakade gudomligt. Bosse hade också tagit fram en broschyr för kvällen med information om kvällens program och mat.

Detta bildspel kräver JavaScript.