Berättarkväll

Torsdagen den 27 oktober är det dags för berättarkväll i höstdunklet. Med författaren Johan Theorin vid spakarna. Mannen bakom bland annat de magiskt bra böckerna Nattfåk, Skumtimmen och Blodläge. Johan ska tillsammans med oss ruska liv i den gamla gårdstraditionen att man sitter tillsammans och berättar korta historier från sitt liv, eller bara lyssnar till andras rysliga eller roliga minnen. En hatt full med spännande ämneslappar guidar oss till oanade höjder.
d05dc3ac-6939-41d4-a613-1e8d3f94c08e
Start klockan 19:00Max 20 deltagare. Anmäl dig genast till Emma,  emma.hamberg@home.se.
Gästavgift 100 kronor.
Det kommer finnas mackor (bredda av Johan himself – bara en sån sak) och allt möjligt att dricka på plats.
Varmt välkomna och som sagt – glöm inte boka, för vi får inte bli fler än 20 personer!