Sista Tisda’n 27 september

Sista Tisda’n 27 september blev en kväll att minnas! Det var fullsatt med en entusiastisk publik och många musiker på scenen.

Säsongens första jazzkväll hade Leo Lindberg med sig Mats Sandell bas och Ali Djeridi trummor. Gästmusiker på gitarr var Johan Leijonhufvud, bosatt i Tyskland men på tillfälligt besök i Sverige. Vi fick bl.a. höra ”Stompin’ at the Savoy” komponerad av Edgar Sampson och ”Corcovado” en bossa nova av Antonio Carlos Jobim.

Som extra gäst hörde vi Max Schultz på gitarr, känd jazzmusiker och kompositör. Tillsamman med husbandet blev det en magisk musikupplevelsen.

Många jammare ville också vara med och spela, Dwayne Clemons trumpet, Pelle Andersson tenorsax, Emil Norman trummor, David Bradish congas och sång, Chris Montgomery trummor och Bosse Skuba piano, vilket resulterade i spännande mixar av musikgrupper. Britt Lindroth avslutade kvällen med att sjunga några låtar.

Kvällen blev sen innan vi, ett 35-tal nöjda personer i publiken, kunde gå hem.

Kvällens värd och fotograf:  Lars-Gunnar Johansson