Sista Tisda’n 26 april 2016

Fullt ös på Sista Tisda’n!

Kvällens husband med Leo Lindberg piano, Björn Lundén bas, Bosse Söderberg trummor och gästen Erik Söderlind gitarr bjöd upp till en ”fartfylld och gungande” jazzkväll. Vi var 35 entusiastiska personer som fick lyssna till dessa fantastiskt duktiga jazzmusiker. De bjöd på ett omväxlande program med bl. a.

– ”Sunny Moon for Two” av Sonny Rollins, ”Nobody else but me” av Jerome Kern, ”Seven steps To Heaven” av Miles Davies, en fin ballad ”Old Folks”, sydamerikanskt i ”One Note Samba” av Antonio Carlos Jobin, ”Secret Love” av Sammy Fain.

Allt framfört av musiker med känsla för det subtila i jazzmusiken.

Under kvällen kom också flera musiker och jammade:

– Ulf Adåker på flygelhorn, känd jazzprofil bl.a. från Fasching, Pelle Andersson på tenorsax, Filip Ekestubbe piano, Bo Skuba piano, Ove Gustavsson på bas.

Kvällen hann bli sen innan musiken tystnade.

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.