Julmarknaden lördagen den 5 december 2015

Årets julmarknad blev välbesökt.

Mycket fanns att köpa: Julkort mm från våra konstnärer samt jullotteriet genom Ljufa. Egentillverkade Lammskinnsprodukter av Gabrielle Johannison. Börje Anderssons Pallar, Stövelknektar och Fågelholkar. Matilda Bengtssons Järntrådsskulpturer samt Hasse Lindroths jazzaffischer gm Mille och Åsa. Järntrådsskulpturer av Matilda Bengtsson. Smörknivar, stekspadar, karottunderlägg i ene av Lasse Werelius. Egna Träsniderier av Björn Landberg. Målade träsniderier av Ragnvald Bergkvist genom makan Brita. Plåtfåglar av konstnären Stefan Possner. Silversmide av guldsmeden Bosse Sander.Egen produktion av Jazzskivor genom Lasse Zackrisson.

Glögg serverades i baren och kunde också avsmakas i Galleriet. I restaurangen fanns smörgåsar att köpa.

I baren tjänstgjorde Elisabet och Gunilla.

För arrangemanget svarade Barbro Werelius.

glad-jultomte