Rekryteringsfest fredagen den 23 oktober 2015

I fredags – den 23/10 – arrangerades en fest för att rekrytera nya medlemmar till klubben. Nästan 70 personer kom åt fisksoppa och drack vin och bubbel. Trevliga, glada människor som var så intresserade av Ljuset och frågade massor! Vi som stod i baren, Mille, Åsa och Kerstin hade inte en lugn stund – och kvällen till ära provade vi betalapparaten så att gästerna kunde betala med kort! Det var en klar framgång!  Dansen gick igång i galleriet med hjälp av Emmas i-phone och högtalaren.  Det var en riktig vitaminkick ska ni veta! Nu väntar vi ivrigt på fortsättningen – kanske är detta den förnyelse och föryngring som vi så väl behöver!

Festen arrangerades som ett led i framtidsgruppens arbete – som arbetat under 2014-2015 med förnyelse av program och verksamhet.
Kerstin