Månadsfest den 27 mars 2015

Drygt 50 personer  bestående av medlemmar, konstnärer, gäster, musiker kom och festade ut den gamla och in den nya månaden. Den nya månaden svarar då främst Ann Terselius Claridges och Henrik Allert för då de är månadens konstnärer i Galleriet o Aktern. Monica Ström samtalade med Ann som var närvarande denna kväll om Anns konst och även övriga deltagare ställde goda/kloka och vetgiriga frågor. Det var ett generöst samtal.

Henriks  konst talade Monica om vid presentationen i Aktern av de underbara skulpturerna.

Utförligare om konsten kan Du läsa under http://www. nordensljus.se/vernissage/.se

Maten lagades av Daniel med Sebastian som assistent och smakade som vanligt förträffligt. Det är roligt att kunna bjuda närmaste familjen och veta att de får god mat.

Flera  av frågor till Ann handlade om musik och hennes behov av musik när hon skapar. Senare på kvällen kom musiken till oss alla och den framfördes av Jazz Experience: Stig Söderkvist trumpet, Jerker Halldén sax o flöjt, Jonas Kock piano, Olle Steinholtz bas samt Bosse Söderberg trummor. En musikaliskt sett höjdarkväll. Tack för det.

I baren tjänstgjorde Gunilla o Anders samt Lasse E och Åsa.

En på det hela härlig kväll så här i slutet på mars med öppningen mot april.

Bilderna har tagits av Lars Gunnar – Larsa – Johansson.

För reportaget svarar Elisabeth Ståhlbåge.