Nordens ljus ljusa framtid!

Trots all kärlek, vilja, dans och mat har medlemmarna i Nordens ljus inte blivit fler – tvärtom faktiskt. Vilket kan kännas konstigt.  Varför blir vi inte fler när det är så mysigt att hänga här? Detta krävs att fundera på – ordentligt. Trenden måste vändas annars träder vi in i Nordens mörker – och det vill vi helst undvika. Medlemmarna är ju Nordens ljus syre! Så hur ska vi få fler människor att hitta hit? Vad är det som fattas? Vad kan vi bli bättre på? Vad står egentligen Nordens ljus för? Vill vi stå för något mer? Vill vi bredda oss? Eller kanske snäva till oss?

Pråmen av Björn Lindroth.
Pråmen ritad av Björn Lindroth.

AB:t och klubbens styrelser satte ihop en grupp för att vrida och vända på just det här. Hitta en vision och riktning för Nordens ljus 2016. Gruppen består av Christer Andersson, Åsa Ekman, Emma Hamberg, Kerstin Heikenfeldt, Mille Nylander och Bo Thorstorp. Tre gånger har denna grupp träffats och det har varit högt i tak för alla tankar.

Men vi vill veta vad DU känner! Vad skulle du vilja ha mer av? Berätta! Tänk fritt och önska utan eftertanke. Ingen idé är för liten eller stor – kör på bara. Vi läser allt och tar upp det i gruppen. Denna grupp som efter jul ska försöka sansa sig, se verkligheten i vitögat och få ordning på alla visioner. Och dessa visioner ska sedan vidare ut till styrelsen och er medlemmar.

Mejla oss på adressen: framtidsgruppen@nordensljus.se