Torsdag 19 september

IMG_0348.jpg

 

 

Höstens första soppatorsdag med musikunderhållning

 

Vid vårens sista “Sista tisdag” hade vi en finsk gitarrist, Tuomo Autio, som medverkande i jammet. Han visade sig även vara en bra bluessångare. Detta uppmärksammades av klubbmästaren och Tuomo blev inviterad att göra ett eget program för klubben.

 

Den 19 september var det dags.

 

Det visade sig att Tuomo inte bara var bra på att sjunga blues. Den tyvärr ganska fåtaliga publiken  fick lyssna på en hel rad amerikanska evergreens. Någon uttryckte att det var ett bra urval ur ”The american songbook”. Vi fick återigen även uppleva virtuost gitarrspel samt ett antal svenska låtar.

 

Tuomo får gärna komma tillbaka, men då måste han avnjutas av en väsentligt större publik.

Pråmen var i alla fall en av hans första arenor efter återkomsten till Norden från en flerårig turné i bl.a. USA kan klubbmästaren berätta.

 

Klubbmästaren

 

Några bilder från kvällen.

 

 

 

IMG_0348.jpg

 

IMG_0346.jpg