Torsdag 18 april

img 0654

SOPPATORSDAGEN DEN 18 APRIL FRAMFÖRDE GUNVOR PONTÉN, AXELLE AXELLE OCH LASSE ZACKRISSON PROGRAMMET ”PÅ LEK”; EN LITEN KABARÉT FRÅN DERAS UNGDOM PÅ RESTAURANG ULLA WINBLAD.

 

Det var sång och uppläsningar med texter av många av våra stora textförfattare på 1950/60-talet. Vi påmindes om vad Lars Forsell, Pär Rådström, Olle Adolfsson m.fl. kunde åstadkomma i sin krafts dagar. Gunvor Pontén möter vi litet då och då på vår kära pråm, och det är alltid lika trevligt att höra henne. Axell Axelle har till och från varit med länge och det var ett glatt återseende att höra henne framföra sina chansoner. Lasse är inte bara bra på dragspel – han sjunger även med en fantastisk frasering. Ja de är alla verkligt professionella underhållare, vilket våra medlemmar känner till. Det var därför så stor publik att soppan tog slut, men jag tror inte någon gick hem missnöjd.

 

Tack alla Lekarna!

 

Klubbmästaren

 

  

img 0654   img 0659

 

img 0656   img 0658

 

  img 0655

 

Gunvor,  Axell Axell och Lasse Zackrisson

 

img 0649  img 0648

 

 Publiken