Konstutställning – mars

HRÆVARELDUR
Isländska grafiker ställer ut i Galleriet och Aktersalongen

Grafik av 28 isländska grafiker  samt tre unga konstnärer.
Aðalheiður Valgeirsdóttir, Anna G. Torfadóttir, Anna Snædís Sigmarsdóttir, Beta Gagga, Díana M. Hrafnsdóttir, Elva Hreiðarsdóttir, Friðrika Geirsdóttir, Greta Mjöll Bjarnadóttir, Guðmundur Ármann, Gunnhildur Ólafsdóttir, Gunnhildur Þórðardóttir, Hildur Björnsdóttir, Hrönn Björnsdóttir, Iðunn Thors, Iréne Jensen, Kristín Pálmadóttir, Kristín Tryggvadóttir, Laura Valentino, Magdalena M. Kjartansdóttir, Margrét Birgisdóttir, Marilyn Herdís Mellk, Ríkhardur Valtingojer, Rut Rebekka Sigurjónsdóttir, Soffía Sæmundsdóttir, Valgerður Björnsdóttir, Valgerður Hauksdóttir, Þóra Sigurðardóttir, Þórdís Elín Jóelsdóttir

Nína Óskarsdóttir, Sigurður Atli Sigurðsson, Leifur Ýmir Eyjólfsson