Onsdag 6 april

Igår var aftonen för Nordens Bus att ”share the shame”. Dela skammen helt enkelt. Vilket vi gjorde genom att läsa högt ur våra gamla dagböcker för varandra. Tänk att så mycket gammal tonårsångest/tristess kan framkalla såna hjärtinnerliga skratt många år senare.
Vi fick umgås med en pretentiös man i 21-årsåldern i hans jakt på den perfekta meningen, den präktiga hemmatonåringens nya tuffa engelska uttryck 1967, västgöta-fjortisens planeringar inför stundande frikvällar i jakt på hångel, den unga mannens eviga jakt på den romantiska kärleken samt en total redovisning av en 15-årig järfällatjejs längtan efter närkontakt med dj-läraren. Vi var 15 Busare och Ljusare som läste och lyssnade till varandra.
Vad mer kan man begära av en afton egentligen?
FullSizeRender-7 FullSizeRender-9