Sista tisdagen

Varje månad spelas jazz på sista tisdagen. 

Senaste nytt

Nordens Ljus Jazzkväll med musiker ur Sveriges jazzelit.

Husbandet under ledning av Leo Lindberg på piano består denna kväll av  Björn Lundén bas och Chris Montgomery trummor. Kom och lyssna till den kände  gitarristen Max Schultz som är kvällens  gästmusiker.   Under kvällen brukar det droppa in jammare som vill vara med och spela. Häftig jazz utlovas!

Gäster välkomna och betalar 100 SEK i inträde.

Välkomna!

Sista Sista tisdan hade stor konkurrens av det bedövande sommarvädret! 20-talet personer kom dock och njöt av svalkan på båten och lyssnade till Leo med husbandet, Björn Lundén bas och Karl-Henrik Ousbäck trummor och den kände altsaxofonisten Klas Lindquist som  kvällens gästmusiker. Inga jammare kom dock – de ville nog sitta ute! Men en trevlig kväll blev det i alla fall!

Kerstin kvällens klubbmästare.

Säsongens sista jazzkväll före sommaruppehållet. Husbandet leds som vanligt av Leo Lindberg  med Björn Lundén bas och Karl-Henrik Ousbäck trummor. Kom och lyssna till den kände  altsaxofonisten Klas Lindquist som är kvällens  gästmusiker.   Under kvällen brukar det droppa in jammare som vill vara med och spela. Häftig jazz utlovas!

Gäster betala 100 SEK.

Soppa för 60 SEK serveras i baren från kl.18.00

Välkomna!