HUR KÄNNS DET I DAG…

TOMMIE ÅKERSTRÖM
ordförande i Nordens Ljus?

”Lite tungt, det ska väl erkännas. Det mesta av årets ambitiösa program på pråmen har vi tvingats ställa in eller skjuta på framtiden. Men vi kan inte göra så mycket åt saken, annat än att rätta oss efter de förhållningsregler, som kommer från våra myndigheter och politiker. Det är i nuläget det enda sättet att begränsa smittan och vinna över viruset.”

Vad innebär de senaste påbuden för Nordens Ljus och krogen?
”För Harö Krog gäller regeln om max 4 personer vid samma bord. Och även om vi inte ansvarar för krogens arrangemang, t ex ”Krogsnack med Ken”, så gäller det för alla att hålla distansen.  Just nu är dock krogen helgstängd fram till 5 januari. För Nordens Ljus gäller att utställningarna fortsätter enligt plan i galleriet (se nedan) och torsdagspromenaderna som utgår från pråmen fortsätter till nya spännande mål. Så allt är inte nattsvart…”

Har du något glatt att säga?
”Vi har trevlig klubb och en fantastisk båt med en krog utöver det vanliga, trots de svårigheter som pandemin inneburit för Ching och Lennart.
Det fina jullotteriet är redan en succé, även om Coronaläget tvingat fram ett nytt dragningsdatum – den 23 januari, då vi förhoppningsvis kan samlas och distanserat dra 13 turliga vinnare.
Det har varit ett tufft år men nu önskar vi varandra en god jul och ett gott nytt år.”

Och framtiden?
”Klubbmästeriet har planerat för ett spännande 2021. Det definitiva programmet får vi dock vänta med. Vaccin är ju på gång och inhandlat för att börja använda under januari, och sen får vi höra vad folkhälsmyndigheten har att säga. Men mycket tyder väl att vi går mot ljusare tider.

1 tanke kring ”HUR KÄNNS DET I DAG…

  1. Heja heja ni alla engagerade! Härligt att ni inte ger upp i denna mörka, märkliga tid! Det kommer bättre tider!

Kommentarer inaktiverade.