Torsdagen den 19 september 2019

Medlemskväll – Vi minns Britt 

Vi är många som vill minnas och hedra Britt. Över 90 personer, varav ca 20 medverkande, har anmält sig till den här kvällen och vi måste poängtera att den endast är öppen för medlemmar. I stället för att neka ett stort antal medlemmar har vi kommit överens med krögarna att även matsalen måste utnyttjas. Det som sker i Galleriet ska även kunna avlyssnas i matsalen. Det kommer därför att sättas upp högtalare där.

I första hand fyller vi Galleriet, när det är fullsatt utnyttjar vi matsalen.

OBS! För att skapa största möjliga rättvisa räknar vi med ett solidariskt agerande från alla, så tillvida att de som får plats i Galleriet under akt 1, byter plats med de som sitter i matsalen inför akt 2.

 Från kl 18.00 har vi mingel med snittar och Cava i matsalen och aktersalongen. Galleriet är öppet från 17.00 för de som agerar och från 18.30 för övriga.

Vi är övertygade om att det blir en minnesvärd afton, som i Britts anda kännetecknas av värme, kamratskap och glädje.

Varmt välkomna!

Anders Klubbvärd för kvällen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *