Nordens Ljusklubbens årsmöte lördagen den 23 mars 2019

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Du kallas till Nordens Ljus Klubbens årsmötes lördagen den 23 mars med start klockan 17 00 på pråmen. Handlingar kommer att finnas ombord på mötet. Föredragningslista och verksamhetsberättelse finner du i Pdf-filerna nedan.

Efter mötet serveras buffé. Vill Du vara med på buffén – Varmrökt Lousianalax, örtmarinerad  rostbiff, grönsallad med vårprimörer, potatissallad, ost, frukt, kex, smör och bröd,  kaffe och kaka – som kostar 225 kronor – anmäl Dig till Inga hilda.berg@telia.com senast på onsdag den 20 mars. Välkomna!! Baren är öppen från klockan 13.

Öppna Pd-filen och ta del av föredragningslistan

Öppna Pdf-filen och ta del av verksamhetsberättelsen

Öppna Pdf-filen och ta del av den ekonomiska redovisningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *