Sommaren 2018

Kära Nordens ljus- medlemmar!

Nu har vi sommarstängt. Utställningen med Sven Rydén pågår hela sommaren. Om Du vill komma och se utställningen kan du kontakta någon av våra gallerister, Ljufa Elfwing eller Monica Ström. De kan nås via e-post galleriet@nordensljus.se

Den första aktiviteten efter sommaren är månadsfest och vernissage den 31 augusti och 1 september. Om formerna för detta återkommer vi några veckor innan evenemanget.

Vi har nu fått tillfälligt bygglov 5 år på nuvarande plats i avvaktan på flytt med permanent bygglov till Norr Mälarstrand. Detta kan ta några år i anspråk – man håller på att se över stadsplanen för området.

Den 28 och 29 augusti har vi pråmfix d v s vi storstädar båten. Du är välkommen att hjälpa till med detta. Som ersättning bjuder vi på lunch. Om Du är intresserad hör av dig till Inga på mail hilda.berg@telia.com .

Nedan ett brev från klubbmästeriet. Öppna gärna Pdf-filen och läs om verksamheten i versform av Kerstin.

”Vilket fantastiskt första halvår av 2018 vi haft! Trots funderingar kring om vi får finnas kvar eller inte så har de allra flesta programpunkterna lockat många av er medlemmar – och era gäster! Det känns väldigt roligt och motiverande för oss i klubbmästeriet!

Klubbmästaren har reflekterat över det gångna året – och tycker att det kanske kan sammanfattas så här: Öppna Pdf-filen och läs. Hela brevet ligger också under klubbmästeriet. Pdf

Glad sommar önskar styrelse, klubbmästeri och redaktion.