Medlemsinformation

Kära Nordens Ljus-medlemmar!

Vi har just påbörjat ett nytt verksamhetsår och har hittills avverkat fyra torsdagsaktiviteter –  varav en medlemskväll, – sista tisdan, en månadsfest och vernissage. Många har Ni varit som deltagit i dessa aktiviteter.

Båten har nu – efter 29 år vid Museikajen – legat vid Kungsholmsstrand sedan juli 2013 på ett tillfälligt bygglov som sträcker sig fram till den 5 april i år. Det har under hand visat sig att på den adress vi nu ligger ”skall området bevaras som vattenområde”. 

Vi i Aktiebolag- och Klubbstyrelser arbetar med att söka ny kajplats, i första hand på andra sidan S:t Eriksbron i riktning mot Karlberg, cirka 100 meter från nuvarande plats.

Vi återkommer när vi har mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *